LIČNA PRIČA: UPRKOS KANCERU, UZ AHCC POKRETNIJA SAM I IMAM VIŠE SNAGE

datum 10.04.2020 09:33

Ananda Stefanovski iz Beograda nije klasičan pacijent – optimistična je, aktivna i ne dozvoljava sebi nijedan dan da psihički „padne“


Ananda Stefanovski iz Beograda nije klasičan pacijent – optimistična je, aktivna i ne dozvoljava sebi nijedan dan da psihički „padne“.Pravi je primer i mnogim zdravim ljudima koji od nje uče kako da se suočavaju sa problemima.

Kad biste na ulici sreli Anandu Stefanovski, ili kada biste sa njom popričali i popili kafu, nikada ne biste ni pomislili da se ona trenutno bori sa opakom bolešću. Zrači neobičnim optimizmom i ne skida osmeh sa lica.
- I lekari i ljudi koji me poznaju gledaju me čudno jer svaki dan pešačim pet kilometara, radim jogu i to svih dvanaest asana i, kako oni kažu, skakućem okolo. Po svima njima i dijagnozi koju imam, već ne bi trebalo da hodam. Mislim da mi AHCC mnogo pomaže da se ovako dobro osećam i da je dobitna kombinacija za imunitet - priča Ananda.

Hrabra gospođa Stefanovski je pre tri godine, kako kaže, sama predosetila da ima rak dojke.
- Napipala sam kvržicu iako je bila mala, toliko mala da sam doktoru morala da pokažem gde se nalazi. Nisam imala nikakve simptome. Dozvolila sam sebi jedan dan očaja i onda sam krenula da tražim nekoga s kim ću da radim na tome. To sam doživela kao posao, kao pitanje koje treba da se reši. Tražila sam drugo i treće mišljenje lekara, htela sam da budem sigurna. Biopsiju smo radili dva puta jer je tumor na samom početku bio sićušan, ali veoma brzo je rastao i loše je odgovarao na hemioterapiju. Kasnije je sledila operacija, pa zračenje - konstatovala je naša sagovornica.
Tokom oporavka u bolnici, Ananda je upoznala Vesnu Šujicu koja se i pre i posle operacije pridržavala protokola prirodnih lekova koje je pravio njen suprug Lado.

- Očajnički trenuci zahtevaju očajničke mere. Vesna je danas zdrava žena, a ja sam tada bila umorna da bilo šta novo prihvatim i taj protokol nisam shvatala ozbiljno. Odabrala sam AHCC iz potpuno iracionalnog razloga, zbog lepe bočice. Pila sam četiri meseca i pitam se u kakvoj bih situaciji danas bila da ga nisam uzimala. Posle dve popijene bočice prestala sam, misleći: ,To je to, ja sam zdrava žena,.
Kada su se posle dužeg vremena pojavili bolovi, Ananda je ponovo otišla kod lekara i urađene su joj nove analize.
- Magdalena Radović, naš čuveni radiolog, odmah mi je rekla da su nalazi ,više nego sumnjivi, i da bi ona uradila hitnu biopsiju limfnih čvorića. Javila sam se na VMA i na Bežanijsku kosu i upravo ulazim u protokol na Klinici ,Bežanijska kosa,. Ipak, sve vreme koristim i AHCC - priča, uprkos svemu, nasmejana Ananda.

Kada je saznala da se kancer pojavio na kostima, dozvolila je sebi drugi dan očaja, ali, kako kaže, bio je to ponovo samo jedan dan.
- Čekanje i neizvesnost nisu baš prijatni, naše klinike su pretrpane i zato su suplementi važni da biste nešto preduzeli dok lekari ne nađu mesta za hitnog pacijenta. Važno je i da se krvna slika pacijenta i njegov imuni sistem drže, koliko-toliko. To omogućavaju suplementi, između ostalih AHCC. Naravno, bez lekara, hemioterapije, zračenja, u ovo se ne bih upuštala. Dijetetski suplementi su divni, ali su samo pomoć i prevencija. Nikada nikome ne bih preporučila da se osloni samo na dijetetiku i odbije hemoterapiju - ističe ova mlada žena.
Ananda, kako kaže, više veruje u moć dijetetike od kada lekari hvale njenu energiju i celokupno držanje. Ona se oseća dobro, mada, priznaje, ima povremene bolove.
- Od svih suplemenata, najviše mi prijaju AHCC i moringa, u njih imam najveće poverenje. Kvalitet života je veoma bitan, a ono što AHCC obezbeđuje je bolji kvalitet života.

Dijetetske suplemente koje koristi, Ananda je nosila i na Biološki fakultet da proveri njihov fizičko-hemijski sastav. Naučnici iz ove ustanove potvrdili su joj da su ti preparati, uključujući AHCC, vrhunskog kvaliteta.
- Sto posto čist ekstrakt čage, koji nabavljam u Magičnom bilju, mešam sa čajem od maslačka. Uzimam i vitamin B koji je veoma važan. Vitamin C je od ključnog značaja. Studije na Univerzitetu ,Džons Hopkins, i na klinici ,Mejo,, gde su intravenoznim putem pacijentima u terminalnoj fazi ubrizgavane velike količine liposomalnog vitamina C, to su i dokazale - ističe naša sagovornica i zaključuje:
- Pijem i kozju surutku, kao i čaj od koprive i sikavicu. Jedem više ribe nego ranije, minimum tri puta nedeljno. Veoma je bitno uzimati masnu ribu, zbog omega 3. Postoje skupe ribe, ali oslić je nešto što svi možemo da priuštimo. Ne jedem crveno meso i to je jedini rez u ishrani koji sam napravila.

Povezano

KAKO RADI AHCC (VIDEO) KAKO RADI AHCC (VIDEO)

Kao modifikator biološkog odgovora organizma AHCC pokreće prirodni imuni odgovor, pomažući u borbi protiv svih pretnji zdravlju. Zadatak imunosistema je da zaštiti organizam od oštećenja i on svo vreme „ skenira „ organizam na prisustvo bakterija...

ahccNajistraživaniji specijalizovan dodatak za imunitet!

Nijedan dijetetski preparat na svetu nije dobio toliko nagrada i potvrda za svoju kliničku efikasnost kao AHCC...

ORIGINALAN JAPANSKI PREPARAT AHCCORIGINALAN JAPANSKI AHCC

AHCC pojačava imunološki sistem, kako bi mogao da učini ono što mu je zadatak - da uništi tumorske ćelije!

Dobro došli u naše renovirane Biljne centre u srcu Beograda! Donosimo vam još bolju ponuduDobro došli u naše renovirane Biljne centre u srcu Beograda! Donosimo vam još bolju ponudu

Posetite naše Biljne centre u srcu grada i pronađite nešto za sebe i svoju porodicu iz naše bogate ponude preparata na bazi bilja. Specijalno za vas donosimo originalne suplemente iz celog sveta.

AHCC: Ekstrakt pečuraka koji može ojačati imuni sistem AHCC: Ekstrakt pečuraka koji može ojačati imuni sistem

Aktivno jedinjenje povezano sa heksozom (AHCC) je ekstrakt proizveden u Japanu od šitake pečuraka, prema istraživanjima može ojačati imuni sistem.

Imunoterapija – nov pravac integrativne onkologijeImunoterapija – nov pravac integrativne onkologije

Jedan od najperspektivnijih pravaca integrativne onkologije je „nutritivna imunoterapija“ - upotreba hrane koja...

Design by draganmarkovic.net