AHCC ISKUSTVO: BORBA SA TRI KANCERA LAKŠA UZ AHCC

datum 11.12.2020 10:33

Dubravka Grbić, penzionerka iz Beograda, suočila se sa najtežim dijagnozama u kratkom vremenskom periodu. Ipak, uspela je da, posle svega, vodi solidno kvalitetan život

Život Dubravke Grbić, penzionerke iz Beograda, u poslednje četiri godine potpuno se promenio. Oduvek je zdravo živela, zdravo se hranila, meso je jela samo sporadično. Ipak, lečenje tri primarna kancera u roku od dve godine nije nimalo lak izazov.

- Teško je prihvatiti kad čujete da imate takve dijagnoze. Ipak, morala sam da se borim pošto imam kćerku, ona ima decu, i to me je podstaklo da izdržim - dodaje gospođa Grbić i nastavlja:
- Kod mene je sve nekako bilo čudno, neočekivano, bez obzira što ovakve dijagnoze niko ne očekuje. Naime, imala sam probleme sa kukom i bila sam na listi čekanja za protezu. Kada sam došla na red, u pripremama za operaciju, išla sam na rendgen, kod kardiologa... A onda kreće katastrofa. Videla se neka promena na plućima. Srećom, imala sam odličnu doktorku koja je bila uporna da otkrije o čemu se radi. Ispostavilo se da je promena maligna, u početnom stadijumu.

Gospođa Grbić je operisana, a na konzilijumu je konstatovano da nema potrebe za hemoterapijom.
- Na svaka tri meseca išla sam na kontrolu pluća. Posle šest meseci doktor je konstatovao da imam cistu na bubregu, ali da to nije ništa strašno, u stilu: "Svi imamo neke ciste." Posle šesnaest meseci, na skeneru je konstatovan kancer bubrega u poodmakloj fazi. Hitno sam operisana. Ali, nažalost, to nije bilo sve. Posle nekoliko dana dobila sam strašnu opstipaciju, mislila sam da je na nervnoj bazi. Otišla sam na kliniku i počela da povraćam crnu tečnost. Hitno su me prebacili u Urgentni. Tada sam saznala da imam i rak debelog creva. Sve su to bili primarni kanceri - priča naša sagovornica.
Celo proleće i leto 2019. Dubravka Grbić bila je na hemoterapiji.

- Ćerka mi je sugerisala da počnem da uzimam suplementaciju pošto je bilo očigledno da mi je imunitet slab. Raspitala sam se i kupila AHCC. Uzimala sam dve kapsule, tri puta na dan tokom hemoterapije. Od hemoterapije do danas osećam se solidno, ali ću verovatno ceo život imati problem sa debelim crevom - nastavlja gospođa Grbić i konstatuje:
- U moru preparata za imunitet, smatram da je AHCC najbolji. Mislim da ću ga koristiti do kraja života. Dao mi je snagu i energiju. U situaciji kao što je moja, ili potonete ili se borite. Svaki dan zahvalim se Bogu što se probudim i vidim svoje unuke kako odrastaju.

AHCC se koristi kao najjači poznat stimulator imuniteta, najčešće uz konvencionalnu terapiju kancera.

Onkološki pacijenti uz pomoć AHCC-a smanjuju nuspojave hemoterapije, kao što su nedostatak apetita, umor, gubitak kose. Neki od njih ne mogu da završe ciklus hemoterapije zbog ovih teških nusefekata. Zato AHCC pomaže da se hemoterapija dovede do kraja i da se olakša borba sa teškom bolešću.
Doktori su ustanovili da pacijenti koji su uzimali AHCC nisu izgubili kosu. Klinička ispitivanja u Koreji i Japanu ukazuju da AHCC značajno smanjuje simptome mučnine i povraćanja kod pacijenata obolelih od kancera. Isto tako, hemoterapija može da blokira funkciju koštane srži, što je preteće po život, jer ključni borci imunog sistema, bela krvna zrnca, vode poreklo iz koštane srži. AHCC povećava broj belih krvnih zrnaca za oko 30%.

Tokom ciklusa hemoterapije obično se preporučuju veće doze, ali posle hemoterapije preporučuju se manje. On nema uticaja na samu hemoterapiju, ali se dobro kombinuje sa njom.

U Seulskoj studiji dvanaest pacijenata obolelih od kancera tretirano je, pored konvencionalne terapije, sa AHCC-om tri do šest grama dnevno tri meseca i praćeni su tri, šest i devet meseci nakon toga.
Zaključak ove studije je sledeći: nije bilo promena u broju leukocita, hemoglobina i ostalih ćelija krvnih loza, čak i nakon intenzivne radio i hemioterapije. Postojao je blag porast nivoa limfocita, što je dobar znak u terapiji kancera. Procenat NK ćelija (bitnih za eliminaciju tumora) povećan je i do 21% posle tri meseca.

AHCC je, dakle, bezbedan i efikasan za pacijente obolele od kancera i može biti od pomoći u prevenciji depresije krvnih loza krvne slike u toku i nakon hemio i radioterapije.

Povezano

Konstruktivni razgovori:  ass. mr sci. med. Nebojša Zečević i Šotaro Kudo, menadžer globalne strategije kompanije Amino up ChemicalNOVI DOKAZI O DELOVANJU AHCC-a KOD TUMORA I HPV INFEKCIJE

Naš saradnik, ass. mr sci. med. Nebojša Zečević, specijalista ginekologije i akušerstva, sa Kongresa u Saporou, ostrvo Hokaido

ahccNajistraživaniji specijalizovan dodatak za imunitet!

Nijedan dijetetski preparat na svetu nije dobio toliko nagrada i potvrda za svoju kliničku efikasnost kao AHCC...

dr Ivano Hamarberg Feri koristi AHCC u tretmanu onkoloških bolesnikaMOJE FANTASTIČNO ISKUSTVO SA AHCC

Dr Ivano Hamarberg Feri, italijanski onkolog, opisuje delovanje čuvenog japanskog dodatka ishrani u tretmanu onkoloških bolesnika 

ORIGINALAN JAPANSKI PREPARAT AHCCORIGINALAN JAPANSKI AHCC

AHCC pojačava imunološki sistem, kako bi mogao da učini ono što mu je zadatak - da uništi tumorske ćelije!

Hadžime Fudži, predsednik japanske kompanije „Amino UpAHCC NAJBOLJA ZAŠTITA OD POJAVE METASTAZA

Hadžime Fudži, predsednik japanske kompanije „Amino Up“, jedinog svetskog proizvođača čuvenog dijetetskog suplementa, otkriva zašto svako od nas treba da ga koristi 

As. dr sc. med. Nebojša Zečević, specijalista ginekologije i akušerstvaAHCC NORMALIZUJE VAGINALNI SEKRET

Preporuka lekara - Sa svojim poznatim dejstvima u modulaciji imuniteta, čuveni japanski preparat ima ulogu u terapiji veoma čestog ženskog problema, naročito kada postane hroničan

Tagovi

Design by draganmarkovic.net