AHCC ISKUSTVO: NAKON OPERACIJE RAKA DOJKE RODILA SAM ZDRAVU BEBU

datum 14.10.2020 12:31 Autor: Magično bilje

Snežana Grujić Komarčić iz Beograda tvrdi da joj je AHCC pomogao u veoma stresnom životnom periodu da dobije neverovatan nalet energije i poboljša krvnu sliku

Snežana Grujić Komarčić iz Beograda tvrdi da joj je AHCC pomogao u veoma stresnom životnom periodu da dobije neverovatan nalet energije
i poboljša krvnu sliku. S obzirom da joj se majka, još kao veoma mlada, suočila sa rakom dojke, redovno je išla na preventivne, rutinske preglede, ništa ne prepuštajući sudbini. Zahvaljujući disciplini i predostrožnosti, u prvoj polovini 2018. godine otkriven joj je rak dojke, u početnoj fazi.

- Operisana sam i otklonjene su mi obe dojke, i zdrava i bolesna, jer su mi lekari tako savetovali kao preventivu, kao vid terapije, da se relaps bolesti ne bi ponovio u drugoj dojci, što je često kod hormonskih tumora kakav je bio moj, posebno zbog činjenice da sam planirala da ostanem u drugom stanju - priča Snežana Grujić Komarčić i nastavlja:
- Kada sam se operisala, koleginica mi je preporučila da pijem AHCC koji su njoj, u Londonu i Americi, preporučili lekari jer joj je majka svojevremeno bolovala od kancera debelog creva i ona čini sve da se to njoj ne ponovi.
Odmah, već u julu 2018, Snežana je počela da pije AHCC, po dve kapsule dnevno. Posle prvih mesec dana oporavka, čim su bolovi prestali, osetila je neverovatan nalet energije.

- I da sam stavila obične silikone teško bih podnela, a kamoli tu gde su mi odstranili tkivo, uz ugradnju dva silikonska implanta. Tri i po sata je trajala operacija. U junu sam se digla na noge. Ubrzo sam počela i da pijem AHCC. Bila sam veoma pokretna i raspoložena. Te zime se uopšte nisam razbolela, ni prehladila. Posle nepunih godinu dana, u maju 2019, ostala sam u drugom stanju. Imala sam normalnu trudnoću, rodila sam zdravu devojčicu. Sve vreme, bez pauze, pila sam AHCC. Trudnoću, u 47. godini, iznela sam lako. Prva tri meseca nisu mi dali mnogo da se krećem, naredna tri meseca sam lepo funkcionisala, a na samom kraju trudnoće dobila sam trudničku anemiju (nije mi palo gvožđe, nego feritin). Dobila sam suplementaciju, mnogo sam se kretala i osećala sam se dobro. Posle carskog reza prva sam se digla na noge, iako sam bila najstarija. Bezbolno sam pregurala obe operacije. AHCC mi je poboljšao krvnu sliku posle carskog reza. S obzirom na moje godine i veoma stresne i intenzivne poslednje dve godine, ne osećam ni umor, ni bilo kakvu tegobu.
Nijedan dijetetski preparat na svetu nije dobio toliko nagrada i potvrda za svoju kliničku efikasnost kao AHCC - ekstrakt micelija medicinske gljive šitake. To i ne čudi, kada se zna da je ovaj preparat najistraživaniji specijalizovan dodatak, sa preko osamdeset urađenih istraživačkih studija.
Međutim, AHCC ne deluje direktno na sam karcinom. On pojačava imunološki sistem, kako bi imuni sistem mogao da učini ono što mu je zadatak - da uništi tumorske ćelije. Najvažniji vidljivi efekat kod AHCC-a je jačanje imuniteta, kako bi pacijenti mogli da se leče konvencionalnim metodama, kao što su zračenje i hemoterapija.

AHCC značajno pospešuje rad „ćelija ubica”, koje su prve na liniji odbrane od tumorskog tkiva. Značajno povećava i broj T ćelija, kao i proizvodnju citokina: TNF-a (faktora nekroze tumora), gama interferona, interleukina IL-2 i IL-12. Sprečava delovanje imunosupresivnih citokina, poput TGF-a (faktora rasta). Smanjuje oštećenje koštane srži kao posledicu hemoterapije.
Delovanje AHCC-a proteže se od smanjenja tumorske mase, zaustavljanja tumorskog rasta do usporavanja procesa proliferacije, zaustavljanja širenja metastaza, povećanog vremena preživljavanja i povećanog vremena remisije bolesti uz bolji kvalitet života. Ovaj suplement snažno jača imunitet, koji tako osnažen bolje izvršava ono što mu je i zadatak - da uništava ćelije tumora. To je i objašnjenje zašto je tako efikasan kod svih vrsta raka.
Odavno su poznata protivupalna, ali i antioksidantna svojstva AHCC-a. Uticaj AHCC-a na porast broja makrofaga, prve linije odbrane od infekcija u tkivima, već je dokazana brojnim studijama.

Povezano

Design by draganmarkovic.net