UZ AHCC KAO DA NISAM IMALA RAK GRLIĆA MATERICE

datum 07.02.2019 13:32

Beograđanka Aleksandra Petrović (45) suočila se sa najtežom dijagnozom koju je uspešno prebrodila


Kada je u decembru 2015, tada četrdesetdvogodišnjoj Aleksandri Petrović dijagnostikovan rak grlića materice, bila je u šoku. Malaksalost koju je pre toga osećala pripisivala je nedavnom porođaju, obavezama oko bebe i poslovima u kući.
- Tek kada su desni počele da mi krvare, i praktično nisam više mogla da se krećem, otišla sam kod lekara. Nisam ni slutila da će dijagnoza biti najgora jer je doktorka, koja mi je u junu 2012. otkrila ranice na grliću materice i kasnije pratila trudnoću, rekla da ništa ne treba da se dira. Bilo je to u stilu - o tom potom.

Konzilijum lekara je Aleksandri, odmah pošto je potvrđena dijagnoza, prepisao zračenje i hemioterapiju.
- Na Onkologiji sam ležala od januara do kraja marta 2016. Primila sam šest unutrašnjih i dvadeset i pet spoljašnjih zračenja i potencijaciju, što je vrsta lakše hemioterapije. U jednom trenutku morala sam da prestanem sa hemioterapijom jer mi je krvna slika bila loša - priča Aleksandra.
Narednih godinu dana gospođa Petrović nije uzimala ništa od dodatne terapije, sem što je redukovala ishranu i jela isključivo bareno povrće.

- Želela sam da ojačam imunitet, ali su mi svi kvalitetni preparati bili nedostupni zbog cene. Uzimala sam speltu i ječam, međutim, osećala sam da je to nedovoljno. Nedostajalo mi je snage, volje, elana... - tvrdi ova hrabra žena.
U međuvremenu, Aleksandra je imala probleme i sa limfnim čvorovima i shvatila je da mora da uzima i neki kvalitetan suplement za jačanje organizma. Kada se raspitala, shvatila je da je japanski preparat AHCC pravi izbor za nju.
- Kako su mi rekli, AHCCje najozbiljnije testiran imunomodulator. Napravljen je od ekstrakta micelija medicinske gljive šitake koja se upotrebljava u tradicionalnoj japanskoj medicini i to nanotehnologijom. Pijem ga već tri meseca i osetila sam neverovatan boljitak - kaže Aleksandra i dodaje:

- Prvi dan sam bila zatečena - od jedne tablete dobila sam dijareju i povraćala sam, ali već drugi dan, pošto su se nuspojave izgubile, shvatila sam da je bilo u pitanju samo preko potrebno čišćenje organizma. Prvih mesec dana uzimala sam po jednu kapsulu, ali već drugi mesec, kada sam počela da uzimam po dve kapsule dnevno, shvatila sam da je to prava doza za mene. Odjednom, počela sam da se krećem lako, imala sam elana i volje, mnogo više snage, radila sam sa entuzijazmom. Verujte mi, zaboravila sam da sam ikada bila bolesna, i to teško bolesna. Bolest mi je u remisiji i nadam se da će tako i ostati.

Tagovi:

Povezano

KAKO RADI AHCC (VIDEO) KAKO RADI AHCC (VIDEO)

Kao modifikator biološkog odgovora organizma AHCC pokreće prirodni imuni odgovor, pomažući u borbi protiv svih pretnji zdravlju. Zadatak imunosistema je da zaštiti organizam od oštećenja i on svo vreme „ skenira „ organizam na prisustvo bakterija...

ahccNajistraživaniji specijalizovan dodatak za imunitet!

Nijedan dijetetski preparat na svetu nije dobio toliko nagrada i potvrda za svoju kliničku efikasnost kao AHCC...

 AHCC  BILJNA KAPSULA ORIGINALAN JAPANSKIORIGINALAN JAPANSKI AHCC

AHCC pojačava imunološki sistem, kako bi mogao da učini ono što mu je zadatak - da uništi tumorske ćelije!

Imunoterapija – nov pravac integrativne onkologijeImunoterapija – nov pravac integrativne onkologije

Jedan od najperspektivnijih pravaca integrativne onkologije je „nutritivna imunoterapija“ - upotreba hrane koja...

Prehlade, grip i ostale infekcije i AHCCAHCC I GRIP

Teško je pomisliti da postoji neko ko nije iskusio na ličnom primeru neku vrstu infekcije, kao na primer, prehladu, grip, kao najčešće ili pak upalu pluća, urinarnu infekciju, gljivičnu infekciju...

AHCC u terapiji HPV virusne infekcijeAHCC U TERAPIJI HPV VIRUSNE INFEKCIJE

Prema saznanjima kojima danas raspolažemo, a koja su rezultat mnogobrojnih ispitivanja, možemo slobodno reći da je maligna bolest, ili karcinom grlića materice, kao i celog donjeg genitalnog trakta žene, infektivne prirode...

Design by draganmarkovic.net