UZ AHCC KAO DA NISAM IMALA RAK GRLIĆA MATERICE

datum 07.02.2019 13:32

Beograđanka Aleksandra Petrović (45) suočila se sa najtežom dijagnozom koju je uspešno prebrodila


Kada je u decembru 2015, tada četrdesetdvogodišnjoj Aleksandri Petrović dijagnostikovan rak grlića materice, bila je u šoku. Malaksalost koju je pre toga osećala pripisivala je nedavnom porođaju, obavezama oko bebe i poslovima u kući.
- Tek kada su desni počele da mi krvare, i praktično nisam više mogla da se krećem, otišla sam kod lekara. Nisam ni slutila da će dijagnoza biti najgora jer je doktorka, koja mi je u junu 2012. otkrila ranice na grliću materice i kasnije pratila trudnoću, rekla da ništa ne treba da se dira. Bilo je to u stilu - o tom potom.

Konzilijum lekara je Aleksandri, odmah pošto je potvrđena dijagnoza, prepisao zračenje i hemioterapiju.
- Na Onkologiji sam ležala od januara do kraja marta 2016. Primila sam šest unutrašnjih i dvadeset i pet spoljašnjih zračenja i potencijaciju, što je vrsta lakše hemioterapije. U jednom trenutku morala sam da prestanem sa hemioterapijom jer mi je krvna slika bila loša - priča Aleksandra.
Narednih godinu dana gospođa Petrović nije uzimala ništa od dodatne terapije, sem što je redukovala ishranu i jela isključivo bareno povrće.

- Želela sam da ojačam imunitet, ali su mi svi kvalitetni preparati bili nedostupni zbog cene. Uzimala sam speltu i ječam, međutim, osećala sam da je to nedovoljno. Nedostajalo mi je snage, volje, elana... - tvrdi ova hrabra žena.
U međuvremenu, Aleksandra je imala probleme i sa limfnim čvorovima i shvatila je da mora da uzima i neki kvalitetan suplement za jačanje organizma. Kada se raspitala, shvatila je da je japanski preparat AHCC pravi izbor za nju.
- Kako su mi rekli, AHCCje najozbiljnije testiran imunomodulator. Napravljen je od ekstrakta micelija medicinske gljive šitake koja se upotrebljava u tradicionalnoj japanskoj medicini i to nanotehnologijom. Pijem ga već tri meseca i osetila sam neverovatan boljitak - kaže Aleksandra i dodaje:

- Prvi dan sam bila zatečena - od jedne tablete dobila sam dijareju i povraćala sam, ali već drugi dan, pošto su se nuspojave izgubile, shvatila sam da je bilo u pitanju samo preko potrebno čišćenje organizma. Prvih mesec dana uzimala sam po jednu kapsulu, ali već drugi mesec, kada sam počela da uzimam po dve kapsule dnevno, shvatila sam da je to prava doza za mene. Odjednom, počela sam da se krećem lako, imala sam elana i volje, mnogo više snage, radila sam sa entuzijazmom. Verujte mi, zaboravila sam da sam ikada bila bolesna, i to teško bolesna. Bolest mi je u remisiji i nadam se da će tako i ostati.

Tagovi:

Povezano

AHCC i zdrava populacijaAHCC I ZDRAVA POPULACIJA

Ljudski organizam predstavlja nedeljivu funkcionalnu sredinu u kojoj svaki organ, odnosno organiski sistem daju značajan doprinos u održavanju homeostatske harmonije organizma...

Pušenje i imunitetPUŠENJE I IMUNITET

Nikotin je droga od koje se najbrže postaje zavisan, ponekad je dovoljna i samo jedna cigareta! Od pluća do mozga nikotin brže stiže nego kada intravenozno ubrizgavate heroin!

AHCC i zdravljePREPORUKA LEKARA (VIDEO)

Imuni sistem predstavlja kolekciju tkiva, ćelija i molekula čija je primarna uloga u odbrani unutrašnje sredine organizna i održavanju homeostaze. Ove ćelije i tkiva su rasporedjeni svuda u organiznu gde postoji kontakt sa spoljnom sredinom, dakle koža, pluća,...

AHCC I PUŠENJE (PUŠENJE I IMUNITET)AHCC I PUŠENJE (VIDEO)

Nikotin je bezbojna uljasta suspstanca i jedan od sastavnih elemenata duvana i pušači postaju zavisni upravo od ovog sastojka te biljne. To je droga od koje se najbrže postaje zavisan, ponekad je dovoljna i samo jedna cigareta.

AHCC, PREHLADE, GRIP I OSTALE INFEKCIJE (VIDEO)AHCC, PREHLADE, GRIP I OSTALE INFEKCIJE (VIDEO)

BORBA PROTIV INFEKCIJE: uobičajen način ove borbe je ubijanje klica u kući i okolini, kao i u našim telima, najčešće preteranom upotrebom antibakretiskih sapuna, sprejeva...

AHCC ŠTITI JETRU OD TOKSINAAHCC ŠTITI JETRU OD TOKSINA

Poznato je da AHCC pomaže u prevenciji oštećenja jetre kod pacijenata obolelih od raka koji primaju hemioterapiju. Drugi izveštaji sugerišu da AHCC može biti koristan u tretmanu ozbiljnih oboljenja jetre, kao što su akutno otkazivanje jetre i hepatitis...

Design by draganmarkovic.net