UZ AHCC KAO DA NISAM IMALA RAK GRLIĆA MATERICE

datum 07.02.2019 13:32

Beograđanka Aleksandra Petrović (45) suočila se sa najtežom dijagnozom koju je uspešno prebrodila


Kada je u decembru 2015, tada četrdesetdvogodišnjoj Aleksandri Petrović dijagnostikovan rak grlića materice, bila je u šoku. Malaksalost koju je pre toga osećala pripisivala je nedavnom porođaju, obavezama oko bebe i poslovima u kući.
- Tek kada su desni počele da mi krvare, i praktično nisam više mogla da se krećem, otišla sam kod lekara. Nisam ni slutila da će dijagnoza biti najgora jer je doktorka, koja mi je u junu 2012. otkrila ranice na grliću materice i kasnije pratila trudnoću, rekla da ništa ne treba da se dira. Bilo je to u stilu - o tom potom.

Konzilijum lekara je Aleksandri, odmah pošto je potvrđena dijagnoza, prepisao zračenje i hemioterapiju.
- Na Onkologiji sam ležala od januara do kraja marta 2016. Primila sam šest unutrašnjih i dvadeset i pet spoljašnjih zračenja i potencijaciju, što je vrsta lakše hemioterapije. U jednom trenutku morala sam da prestanem sa hemioterapijom jer mi je krvna slika bila loša - priča Aleksandra.
Narednih godinu dana gospođa Petrović nije uzimala ništa od dodatne terapije, sem što je redukovala ishranu i jela isključivo bareno povrće.

- Želela sam da ojačam imunitet, ali su mi svi kvalitetni preparati bili nedostupni zbog cene. Uzimala sam speltu i ječam, međutim, osećala sam da je to nedovoljno. Nedostajalo mi je snage, volje, elana... - tvrdi ova hrabra žena.
U međuvremenu, Aleksandra je imala probleme i sa limfnim čvorovima i shvatila je da mora da uzima i neki kvalitetan suplement za jačanje organizma. Kada se raspitala, shvatila je da je japanski preparat AHCC pravi izbor za nju.
- Kako su mi rekli, AHCCje najozbiljnije testiran imunomodulator. Napravljen je od ekstrakta micelija medicinske gljive šitake koja se upotrebljava u tradicionalnoj japanskoj medicini i to nanotehnologijom. Pijem ga već tri meseca i osetila sam neverovatan boljitak - kaže Aleksandra i dodaje:

- Prvi dan sam bila zatečena - od jedne tablete dobila sam dijareju i povraćala sam, ali već drugi dan, pošto su se nuspojave izgubile, shvatila sam da je bilo u pitanju samo preko potrebno čišćenje organizma. Prvih mesec dana uzimala sam po jednu kapsulu, ali već drugi mesec, kada sam počela da uzimam po dve kapsule dnevno, shvatila sam da je to prava doza za mene. Odjednom, počela sam da se krećem lako, imala sam elana i volje, mnogo više snage, radila sam sa entuzijazmom. Verujte mi, zaboravila sam da sam ikada bila bolesna, i to teško bolesna. Bolest mi je u remisiji i nadam se da će tako i ostati.

Tagovi:

Povezano

AHCC: Ekstrakt pečuraka koji može ojačati imuni sistem AHCC: Ekstrakt pečuraka koji može ojačati imuni sistem

Aktivno jedinjenje povezano sa heksozom (AHCC) je ekstrakt proizveden u Japanu od šitake pečuraka, prema istraživanjima može ojačati imuni sistem.

Dobro došli u naše renovirane Biljne centre u srcu Beograda! Donosimo vam još bolju ponuduDobro došli u naše renovirane Biljne centre u srcu Beograda! Donosimo vam još bolju ponudu

Posetite naše Biljne centre u srcu grada i pronađite nešto za sebe i svoju porodicu iz naše bogate ponude preparata na bazi bilja. Specijalno za vas donosimo originalne suplemente iz celog sveta.

Uprkos teškoj bolesti Ljiljana Krstić i dalje je vitalna i puna energije i snage UZ AHCC PRITISAK I ŠEĆER SE NORMALIZOVALI

Uprkos teškoj bolesti Ljiljana Krstić i dalje je vitalna i puna energije i snage 

 

 Sanja Nikolić iz Beograda, posle preležanog težeg oblika kovida, potpuno se vratila u formuAHCC JE KAO KEROZIN KOJI TI DAJE ZAMAH KRILA

 Sanja Nikolić iz Beograda, posle preležanog težeg oblika kovida, potpuno se vratila u formu

 

Ana Rakić iz Sremske MitroviceUPRKOS JAKIM CITOSTATICIMA, BEZ NUSPOJAVA UZ AHCC

Ana Rakić iz Sremske Mitrovice, posle dvanaest godina od operacije raka grlića materice, ponovo se suočila sa teškom dijagnozom – metastazama na jajniku, jajovodu i materici

 

Željka Kokir I PORED HEMOTERAPIJA, KOSA MI NIJE OPALA, KRVNA SLIKA ODLIČNA

Da nema rez na stomaku od kuka do kuka, Željka Kokir priznaje da bi već zaboravila da je bolovala od raka pankreasa

 

Tagovi

Design by draganmarkovic.net