AHCC JE KAO KEROZIN KOJI TI DAJE ZAMAH KRILA

datum 07.08.2022 06:48

Sanja Nikolić iz Beograda, posle preležanog težeg oblika kovida, potpuno se vratila u formu

Porodica Nikolić već godinama neguje ho­listički pristup u le­če­nju. Veliki su poz­na­vaoci suplementacije i prih­vataju sveobuhvatan pristup tret­manu bolesti. Zato nije iz­nenađenje da je majka Sa­nje Nikolić, posle ope­ra­cije karcinoma dojke 2015. potražila po­moć i u do­da­cima ishrani. Tako je pre dve godine počela da ko­risti japanski preparat AHCC koji joj je veoma prijao.

- Suprug i ja smo se u februaru ove godine zara­zili kovidom i stanje nam je bilo veoma ozbiljno. Ja sam izgubila snagu, nisam mogla da hodam, ni da dig­nem glavu. Šest dana sam bila u bolnici, a sup­rug či­ta­vih mesec i po. Kada sam pomislila da će opo­ra­vak bi­ti mnogo teži nego što sam mislila, ma­ma mi je poslala AHCC. Posle samo tri, četiri dana osetila sam drastičnu raz­liku. Bila sam kao no­va. Povratio mi se dah, vital­nost i snaga. Kr­vna slika mi je bila mnog bolja, svi parametri su uka­zivali na potpun oporavak. AHCC je kao kerozin koji ti daje zamah krila - priča naša sagovornica.

Sanja je, kako kaže, tri meseca pila tri puta po jed­nu kapsulu dnevno, dok je njen suprug pio tri puta po dve.

- Pošto imam veliko iskustvo u korišćenju sup­lemenata, moram da ista­k­nem da se razlika između AHCC-a i ostalih dodataka ishrani itekako oseća. Ni­kada ranije, dok nisam počela da koristim ovaj sjajan japanski pre­parat, nisam osetila takav nalet energije, ništa me ta­ko brzo i efikasno nije diglo. Svi u porodici smo prezadovoljni - i moja ćer­ka i moj suprug i moja mama, i svima ga preporučujemo.

Japanski preparat AHCC možete poručiti OVDE

Povezano

KAKO RADI AHCC (VIDEO) KAKO RADI AHCC (VIDEO)

Kao modifikator biološkog odgovora organizma AHCC pokreće prirodni imuni odgovor, pomažući u borbi protiv svih pretnji zdravlju. Zadatak imunosistema je da zaštiti organizam od oštećenja i on svo vreme „ skenira „ organizam na prisustvo bakterija...

ahccNajistraživaniji specijalizovan dodatak za imunitet!

Nijedan dijetetski preparat na svetu nije dobio toliko nagrada i potvrda za svoju kliničku efikasnost kao AHCC...

ORIGINALAN JAPANSKI PREPARAT AHCCORIGINALAN JAPANSKI AHCC

AHCC pojačava imunološki sistem, kako bi mogao da učini ono što mu je zadatak - da uništi tumorske ćelije!

Dobro došli u naše renovirane Biljne centre u srcu Beograda! Donosimo vam još bolju ponuduDobro došli u naše renovirane Biljne centre u srcu Beograda! Donosimo vam još bolju ponudu

Posetite naše Biljne centre u srcu grada i pronađite nešto za sebe i svoju porodicu iz naše bogate ponude preparata na bazi bilja. Specijalno za vas donosimo originalne suplemente iz celog sveta.

AHCC: Ekstrakt pečuraka koji može ojačati imuni sistem AHCC: Ekstrakt pečuraka koji može ojačati imuni sistem

Aktivno jedinjenje povezano sa heksozom (AHCC) je ekstrakt proizveden u Japanu od šitake pečuraka, prema istraživanjima može ojačati imuni sistem.

Imunoterapija – nov pravac integrativne onkologijeImunoterapija – nov pravac integrativne onkologije

Jedan od najperspektivnijih pravaca integrativne onkologije je „nutritivna imunoterapija“ - upotreba hrane koja...

Design by draganmarkovic.net