UZ AHCC PRITISAK I ŠEĆER SE NORMALIZOVALI

datum 24.10.2022 15:21

Uprkos teškoj bolesti Ljiljana Krstić i dalje je vitalna i puna energije i snage

Ljiljana Krstić je za AHCC čula od svoje ćerke koja je svo­je­vre­meno imala prekid tru­dno­će u petom mesecu i, zbog veoma stresnog pe­rio­da, poremetila joj se krvna slika, kao i psihičko stanje. Japanski preparat joj je tada mnogo pomogao.

- Kada sam se razbolela i morala da idem na hemio­te­rapiju, ćerka se setila da bi AHCC mogao i meni da po­mogne, da mi ojača imunitet. Počela sam da ga pijem me­sec i po dana pre terapije i odlično sam je podnela. Ostala sam vitalna kakva sam i bila. Na veoma jake hemioterapije koja se pri­maju po četiri sata išla sam od sedmog aprila do 30. juna ove godine. Medicinske ses­tre su bile veoma izne­nađene koliko sam ih lako podnela.

S obzirom da Ljiljana patila i od visokog pritiska i od povišenog šećera, bila je veoma iznenađena kada je ustanovila da su se obe tegobe povukle.

- Jednostavno sam na ulici osetila da mi se muti u glavi i kada sam izmerila pritisak videla sam da mi je nizak. Prestala sam da uzi­mam lekove i sada je pot­puno normalan. Verujte da mi je šećer ne prelazi 5,6 do 5,8. Sve to uz samo dve kapsule AHCC-a dne­vno. Sad čekam zračenje, ali se ne plašim jer znam da me ovaj divni preparat štiti.

Tokom proteklih trideset godina, otkako se japanski preparate AHCC proizvodi, mnogi instituti radili su ne­za­visne projekte na temu „AHCC i modulacija imuniteta“.

Te studije, baveći se imu­nitetom, pokazale su po­ve­ćanje i aktiviranje prirodnih T ćelija ubica. Duga je lista funkcija, uključujući kako te ćelije napadaju virusno zaražene ćelije i ćelije kar­ci­noma, aktiviraju i indukuju diferencijaciju limfocita i makofaga, povećavaju i aktiviraju dendritske ćelije, kao prenosioce između urođenog i stečenog imu­no­lo­škog sistema i rast B ćelija koje poboljšavaju titar anti­tela (ukazuje na količinu i snagu prepoznavanja antitela nakon vakcinacije).

Ove indikacije sugerišu da AHCC doprinosi poboljšanju i održavanju celokupnog imuniteta. Isto tako, bilo je mnogo izveštaja o uticaju AHCC-a na rad T ćelija ubica, što je sada glavna tema u prevenciji SARS-CoV-2 infekcije i prevenciji teške bolesti.

U studijama na zdravim subjektima, pokazalo se da AHCC povećava broj T ćelija ubica, poboljšava imunološke indekse, suzbija pad imuniteta usled sezon­skih promena i povećava broj T ćelija ubica čak i kod pacijenata sa rakom.

U toku su istraživanja koja predviđaju poboljšanje zdravlja kroz aktiviranje imunološkog sistema upotrebom AHCC-a koji ima potencijal da na odgovarajući način ojača i reguliše ključne nosioce različitih imunoloških sistema.

Japanski preparat AHCC možete poručiti OVDE

Povezano

AHCC: Ekstrakt pečuraka koji može ojačati imuni sistem AHCC: Ekstrakt pečuraka koji može ojačati imuni sistem

Aktivno jedinjenje povezano sa heksozom (AHCC) je ekstrakt proizveden u Japanu od šitake pečuraka, prema istraživanjima može ojačati imuni sistem.

Dobro došli u naše renovirane Biljne centre u srcu Beograda! Donosimo vam još bolju ponuduDobro došli u naše renovirane Biljne centre u srcu Beograda! Donosimo vam još bolju ponudu

Posetite naše Biljne centre u srcu grada i pronađite nešto za sebe i svoju porodicu iz naše bogate ponude preparata na bazi bilja. Specijalno za vas donosimo originalne suplemente iz celog sveta.

 Sanja Nikolić iz Beograda, posle preležanog težeg oblika kovida, potpuno se vratila u formuAHCC JE KAO KEROZIN KOJI TI DAJE ZAMAH KRILA

 Sanja Nikolić iz Beograda, posle preležanog težeg oblika kovida, potpuno se vratila u formu

 

Ana Rakić iz Sremske MitroviceUPRKOS JAKIM CITOSTATICIMA, BEZ NUSPOJAVA UZ AHCC

Ana Rakić iz Sremske Mitrovice, posle dvanaest godina od operacije raka grlića materice, ponovo se suočila sa teškom dijagnozom – metastazama na jajniku, jajovodu i materici

 

Željka Kokir I PORED HEMOTERAPIJA, KOSA MI NIJE OPALA, KRVNA SLIKA ODLIČNA

Da nema rez na stomaku od kuka do kuka, Željka Kokir priznaje da bi već zaboravila da je bolovala od raka pankreasa

 

Operacija tumora na desnom plućnom krilu nije uspela, Slobodan Nedeljković nije gubio nadu i danas se oseća odličnoTUMOR MI SE NE ŠIRI. UZ HEMOTERAPIJU I ZRAČENJE, ODMAH SAM POČEO DA KORISTIM AHCC I DR NANBA MAITAKE EXTRACT

Operacija tumora na desnom plućnom krilu nije uspela, Slobodan Nedeljković nije gubio nadu i danas se oseća odlično

 

Design by draganmarkovic.net