UZ AHCC PRITISAK I ŠEĆER SE NORMALIZOVALI

datum 24.10.2022 15:21

Uprkos teškoj bolesti Ljiljana Krstić i dalje je vitalna i puna energije i snage

Ljiljana Krstić je za AHCC čula od svoje ćerke koja je svo­je­vre­meno imala prekid tru­dno­će u petom mesecu i, zbog veoma stresnog pe­rio­da, poremetila joj se krvna slika, kao i psihičko stanje. Japanski preparat joj je tada mnogo pomogao.

- Kada sam se razbolela i morala da idem na hemio­te­rapiju, ćerka se setila da bi AHCC mogao i meni da po­mogne, da mi ojača imunitet. Počela sam da ga pijem me­sec i po dana pre terapije i odlično sam je podnela. Ostala sam vitalna kakva sam i bila. Na veoma jake hemioterapije koja se pri­maju po četiri sata išla sam od sedmog aprila do 30. juna ove godine. Medicinske ses­tre su bile veoma izne­nađene koliko sam ih lako podnela.

S obzirom da Ljiljana patila i od visokog pritiska i od povišenog šećera, bila je veoma iznenađena kada je ustanovila da su se obe tegobe povukle.

- Jednostavno sam na ulici osetila da mi se muti u glavi i kada sam izmerila pritisak videla sam da mi je nizak. Prestala sam da uzi­mam lekove i sada je pot­puno normalan. Verujte da mi je šećer ne prelazi 5,6 do 5,8. Sve to uz samo dve kapsule AHCC-a dne­vno. Sad čekam zračenje, ali se ne plašim jer znam da me ovaj divni preparat štiti.

Tokom proteklih trideset godina, otkako se japanski preparate AHCC proizvodi, mnogi instituti radili su ne­za­visne projekte na temu „AHCC i modulacija imuniteta“.

Te studije, baveći se imu­nitetom, pokazale su po­ve­ćanje i aktiviranje prirodnih T ćelija ubica. Duga je lista funkcija, uključujući kako te ćelije napadaju virusno zaražene ćelije i ćelije kar­ci­noma, aktiviraju i indukuju diferencijaciju limfocita i makofaga, povećavaju i aktiviraju dendritske ćelije, kao prenosioce između urođenog i stečenog imu­no­lo­škog sistema i rast B ćelija koje poboljšavaju titar anti­tela (ukazuje na količinu i snagu prepoznavanja antitela nakon vakcinacije).

Ove indikacije sugerišu da AHCC doprinosi poboljšanju i održavanju celokupnog imuniteta. Isto tako, bilo je mnogo izveštaja o uticaju AHCC-a na rad T ćelija ubica, što je sada glavna tema u prevenciji SARS-CoV-2 infekcije i prevenciji teške bolesti.

U studijama na zdravim subjektima, pokazalo se da AHCC povećava broj T ćelija ubica, poboljšava imunološke indekse, suzbija pad imuniteta usled sezon­skih promena i povećava broj T ćelija ubica čak i kod pacijenata sa rakom.

U toku su istraživanja koja predviđaju poboljšanje zdravlja kroz aktiviranje imunološkog sistema upotrebom AHCC-a koji ima potencijal da na odgovarajući način ojača i reguliše ključne nosioce različitih imunoloških sistema.

Povezano

Konstruktivni razgovori:  ass. mr sci. med. Nebojša Zečević i Šotaro Kudo, menadžer globalne strategije kompanije Amino up ChemicalNOVI DOKAZI O DELOVANJU AHCC-a KOD TUMORA I HPV INFEKCIJE

Naš saradnik, ass. mr sci. med. Nebojša Zečević, specijalista ginekologije i akušerstva, sa Kongresa u Saporou, ostrvo Hokaido

dr Ivano Hamarberg Feri koristi AHCC u tretmanu onkoloških bolesnikaMOJE FANTASTIČNO ISKUSTVO SA AHCC

Dr Ivano Hamarberg Feri, italijanski onkolog, opisuje delovanje čuvenog japanskog dodatka ishrani u tretmanu onkoloških bolesnika 

ahccNajistraživaniji specijalizovan dodatak za imunitet!

Nijedan dijetetski preparat na svetu nije dobio toliko nagrada i potvrda za svoju kliničku efikasnost kao AHCC...

 AHCC  BILJNA KAPSULA ORIGINALAN JAPANSKIORIGINALAN JAPANSKI AHCC

AHCC pojačava imunološki sistem, kako bi mogao da učini ono što mu je zadatak - da uništi tumorske ćelije!

Hadžime Fudži, predsednik japanske kompanije „Amino UpAHCC NAJBOLJA ZAŠTITA OD POJAVE METASTAZA

Hadžime Fudži, predsednik japanske kompanije „Amino Up“, jedinog svetskog proizvođača čuvenog dijetetskog suplementa, otkriva zašto svako od nas treba da ga koristi 

As. dr sc. med. Nebojša Zečević, specijalista ginekologije i akušerstvaAHCC NORMALIZUJE VAGINALNI SEKRET

Preporuka lekara - Sa svojim poznatim dejstvima u modulaciji imuniteta, čuveni japanski preparat ima ulogu u terapiji veoma čestog ženskog problema, naročito kada postane hroničan

Design by draganmarkovic.net