UZ AHCC PRITISAK I ŠEĆER SE NORMALIZOVALI

datum 24.10.2022 15:21

Uprkos teškoj bolesti Ljiljana Krstić i dalje je vitalna i puna energije i snage

Ljiljana Krstić je za AHCC čula od svoje ćerke koja je svo­je­vre­meno imala prekid tru­dno­će u petom mesecu i, zbog veoma stresnog pe­rio­da, poremetila joj se krvna slika, kao i psihičko stanje. Japanski preparat joj je tada mnogo pomogao.

- Kada sam se razbolela i morala da idem na hemio­te­rapiju, ćerka se setila da bi AHCC mogao i meni da po­mogne, da mi ojača imunitet. Počela sam da ga pijem me­sec i po dana pre terapije i odlično sam je podnela. Ostala sam vitalna kakva sam i bila. Na veoma jake hemioterapije koja se pri­maju po četiri sata išla sam od sedmog aprila do 30. juna ove godine. Medicinske ses­tre su bile veoma izne­nađene koliko sam ih lako podnela.

S obzirom da Ljiljana patila i od visokog pritiska i od povišenog šećera, bila je veoma iznenađena kada je ustanovila da su se obe tegobe povukle.

- Jednostavno sam na ulici osetila da mi se muti u glavi i kada sam izmerila pritisak videla sam da mi je nizak. Prestala sam da uzi­mam lekove i sada je pot­puno normalan. Verujte da mi je šećer ne prelazi 5,6 do 5,8. Sve to uz samo dve kapsule AHCC-a dne­vno. Sad čekam zračenje, ali se ne plašim jer znam da me ovaj divni preparat štiti.

Tokom proteklih trideset godina, otkako se japanski preparate AHCC proizvodi, mnogi instituti radili su ne­za­visne projekte na temu „AHCC i modulacija imuniteta“.

Te studije, baveći se imu­nitetom, pokazale su po­ve­ćanje i aktiviranje prirodnih T ćelija ubica. Duga je lista funkcija, uključujući kako te ćelije napadaju virusno zaražene ćelije i ćelije kar­ci­noma, aktiviraju i indukuju diferencijaciju limfocita i makofaga, povećavaju i aktiviraju dendritske ćelije, kao prenosioce između urođenog i stečenog imu­no­lo­škog sistema i rast B ćelija koje poboljšavaju titar anti­tela (ukazuje na količinu i snagu prepoznavanja antitela nakon vakcinacije).

Ove indikacije sugerišu da AHCC doprinosi poboljšanju i održavanju celokupnog imuniteta. Isto tako, bilo je mnogo izveštaja o uticaju AHCC-a na rad T ćelija ubica, što je sada glavna tema u prevenciji SARS-CoV-2 infekcije i prevenciji teške bolesti.

U studijama na zdravim subjektima, pokazalo se da AHCC povećava broj T ćelija ubica, poboljšava imunološke indekse, suzbija pad imuniteta usled sezon­skih promena i povećava broj T ćelija ubica čak i kod pacijenata sa rakom.

U toku su istraživanja koja predviđaju poboljšanje zdravlja kroz aktiviranje imunološkog sistema upotrebom AHCC-a koji ima potencijal da na odgovarajući način ojača i reguliše ključne nosioce različitih imunoloških sistema.

Povezano

KAKO RADI AHCC (VIDEO) KAKO RADI AHCC (VIDEO)

Kao modifikator biološkog odgovora organizma AHCC pokreće prirodni imuni odgovor, pomažući u borbi protiv svih pretnji zdravlju. Zadatak imunosistema je da zaštiti organizam od oštećenja i on svo vreme „ skenira „ organizam na prisustvo bakterija...

ahccNajistraživaniji specijalizovan dodatak za imunitet!

Nijedan dijetetski preparat na svetu nije dobio toliko nagrada i potvrda za svoju kliničku efikasnost kao AHCC...

 AHCC  BILJNA KAPSULA ORIGINALAN JAPANSKIORIGINALAN JAPANSKI AHCC

AHCC pojačava imunološki sistem, kako bi mogao da učini ono što mu je zadatak - da uništi tumorske ćelije!

Imunoterapija – nov pravac integrativne onkologijeImunoterapija – nov pravac integrativne onkologije

Jedan od najperspektivnijih pravaca integrativne onkologije je „nutritivna imunoterapija“ - upotreba hrane koja...

Prehlade, grip i ostale infekcije i AHCCAHCC I GRIP

Teško je pomisliti da postoji neko ko nije iskusio na ličnom primeru neku vrstu infekcije, kao na primer, prehladu, grip, kao najčešće ili pak upalu pluća, urinarnu infekciju, gljivičnu infekciju...

AHCC u terapiji HPV virusne infekcijeAHCC U TERAPIJI HPV VIRUSNE INFEKCIJE

Prema saznanjima kojima danas raspolažemo, a koja su rezultat mnogobrojnih ispitivanja, možemo slobodno reći da je maligna bolest, ili karcinom grlića materice, kao i celog donjeg genitalnog trakta žene, infektivne prirode...

Design by draganmarkovic.net