DOBRO AHCC ISKUSTVO: TIREOGLOBULIN ZNAČAJNO PAO

datum 16.02.2022 09:16 Autor: Magično bilje

Verica Petrović iz Kostolca, uprkos kanceru štitaste žlezde, ima dobre para metre krvne slike i živi aktivno

Već dvanaest godina Verica Petrović (75) iz Kostolca živi sa dija­gno­zom kancera šti­ta­ste žlezde. Prošla je šest ope­racija, tiroida joj je izvađena, a sedam puta primila je terapiju radioaktivnim jodom. Do do­datnih komplikacija je, kako ka­že Verica, došlo i zbog za­puštanja bolesti jer doktori nisu pratili stanje, pa su se čvorići javljali ponovo, dolazilo je do recidiva i ponovnih čišćenja tkiva.

- Od kada pijem AHCC, a to je već pune tri godine, stanje mi se značajno popravilo, pokretna sam, aktivna, krvna slika mi je odlična, hemoglobin u redu. Imunitet mi je na zavidnom nivou, nijednom se nisam prehladila. Ipak, ono što je naj­važnije, tireoglobulin, pa­ra­metar koji se najčešće koristi kao tumormarker, smanjio mi se, čak je u jednom trenutku sa 1600 pao na 460. Tada me je doktor pitao da li nešto pijem. Rekla sam mu da uzi­mam AHCC i on me je u tome podržao. Najvažnije mi je da nema pogoršanja, a osećam se odlično - ističe Verica Petrović.

Zašto je AHCC toliko tražen proizvod?

Najefikasniji imuno­mo­du­lator napravljen je od ekstrakta micelija gljive šitake. Naj­novijom tehnolo­gi­jom omo­gućena je potpuna apsorpcija molekula šitake u organizmu.

Ispitivanja in vivo, kao i klinički testovi na ljudima, pokazali su da AHCC menja urođeni i stečeni imunitet tako što: povećava proizvodnju citokina, povećava aktivnost NK ćelija (natural killer - prirodne ubice) za 300-800%, po­većava populaciju ma­kro­faga, u nekim sluča­jevima udvo­stručujući ih, povećava broj dendridskih ćelija i broj T ćelija za 20%.

Naročito je efikasan kod tegoba sa jetrom, plućima, debelim crevom, želucem, ti­ro­idnom žlezdom, kan­cerom dojke, jajnika, jezika, bubrega i pan­kreasa. Podizanjem imunološkog sistema, AHCC omogućava efikasniju borbu i protiv kan­cera. Rezultati, posle tretmana sto hiljada pacijenata od različitih vrsta raka, po­ka­zali su da je AHCC bio od koristi u 60% slučajeva. Ovaj suplement ublažava prateće efe­kte hemoterapije, uklju­čujući vrtoglavicu, opadanje kose, hroničan umor, gubitak apetita, promene vrednosti u krvi i regenerisanje koštane srži.

I u stručnom mišljenju Farmaceutskog fakulteta u Beogradu o proizvodu AHCC, proizvođača „Amino Up Chemical”, navodi se da brojne studije potvrđuju imunosti­mu­latorno i antikancerogeno dejstvo ovog preparata.

Dobitnik je nagrade za najbolji nov proizvod na američkom tržištu. Ovu na­gradu dodeljuje „NutrAward” za najbolji novi proizvod na kome je sprovedeno naučno istraživanje i koji je dokazan u kliničkoj praksi.

Originalan japanski AHCC možete nabaviti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje u Beogradu, Maksima Gorkog 25, Brankova 16, Zaplanjska 32, naručiti mejlom: info@magicnobilje.com, telefonom: 011 /2420-955 ili preko internet prodavnice.

Povezano

AHCC: Ekstrakt pečuraka koji može ojačati imuni sistem AHCC: Ekstrakt pečuraka koji može ojačati imuni sistem

Aktivno jedinjenje povezano sa heksozom (AHCC) je ekstrakt proizveden u Japanu od šitake pečuraka, prema istraživanjima može ojačati imuni sistem.

Dobro došli u naše renovirane Biljne centre u srcu Beograda! Donosimo vam još bolju ponuduDobro došli u naše renovirane Biljne centre u srcu Beograda! Donosimo vam još bolju ponudu

Posetite naše Biljne centre u srcu grada i pronađite nešto za sebe i svoju porodicu iz naše bogate ponude preparata na bazi bilja. Specijalno za vas donosimo originalne suplemente iz celog sveta.

Uprkos teškoj bolesti Ljiljana Krstić i dalje je vitalna i puna energije i snage UZ AHCC PRITISAK I ŠEĆER SE NORMALIZOVALI

Uprkos teškoj bolesti Ljiljana Krstić i dalje je vitalna i puna energije i snage 

 

 Sanja Nikolić iz Beograda, posle preležanog težeg oblika kovida, potpuno se vratila u formuAHCC JE KAO KEROZIN KOJI TI DAJE ZAMAH KRILA

 Sanja Nikolić iz Beograda, posle preležanog težeg oblika kovida, potpuno se vratila u formu

 

Ana Rakić iz Sremske MitroviceUPRKOS JAKIM CITOSTATICIMA, BEZ NUSPOJAVA UZ AHCC

Ana Rakić iz Sremske Mitrovice, posle dvanaest godina od operacije raka grlića materice, ponovo se suočila sa teškom dijagnozom – metastazama na jajniku, jajovodu i materici

 

Željka Kokir I PORED HEMOTERAPIJA, KOSA MI NIJE OPALA, KRVNA SLIKA ODLIČNA

Da nema rez na stomaku od kuka do kuka, Željka Kokir priznaje da bi već zaboravila da je bolovala od raka pankreasa

 

Design by draganmarkovic.net