DOBRO AHCC ISKUSTVO: TIREOGLOBULIN ZNAČAJNO PAO

datum 16.02.2022 09:16 Autor: Magično bilje

Verica Petrović iz Kostolca, uprkos kanceru štitaste žlezde, ima dobre para metre krvne slike i živi aktivno

Već dvanaest godina Verica Petrović (75) iz Kostolca živi sa dija­gno­zom kancera šti­ta­ste žlezde. Prošla je šest ope­racija, tiroida joj je izvađena, a sedam puta primila je terapiju radioaktivnim jodom. Do do­datnih komplikacija je, kako ka­že Verica, došlo i zbog za­puštanja bolesti jer doktori nisu pratili stanje, pa su se čvorići javljali ponovo, dolazilo je do recidiva i ponovnih čišćenja tkiva.

- Od kada pijem AHCC, a to je već pune tri godine, stanje mi se značajno popravilo, pokretna sam, aktivna, krvna slika mi je odlična, hemoglobin u redu. Imunitet mi je na zavidnom nivou, nijednom se nisam prehladila. Ipak, ono što je naj­važnije, tireoglobulin, pa­ra­metar koji se najčešće koristi kao tumormarker, smanjio mi se, čak je u jednom trenutku sa 1600 pao na 460. Tada me je doktor pitao da li nešto pijem. Rekla sam mu da uzi­mam AHCC i on me je u tome podržao. Najvažnije mi je da nema pogoršanja, a osećam se odlično - ističe Verica Petrović.

Zašto je AHCC toliko tražen proizvod?

Najefikasniji imuno­mo­du­lator napravljen je od ekstrakta micelija gljive šitake. Naj­novijom tehnolo­gi­jom omo­gućena je potpuna apsorpcija molekula šitake u organizmu.

Ispitivanja in vivo, kao i klinički testovi na ljudima, pokazali su da AHCC menja urođeni i stečeni imunitet tako što: povećava proizvodnju citokina, povećava aktivnost NK ćelija (natural killer - prirodne ubice) za 300-800%, po­većava populaciju ma­kro­faga, u nekim sluča­jevima udvo­stručujući ih, povećava broj dendridskih ćelija i broj T ćelija za 20%.

Naročito je efikasan kod tegoba sa jetrom, plućima, debelim crevom, želucem, ti­ro­idnom žlezdom, kan­cerom dojke, jajnika, jezika, bubrega i pan­kreasa. Podizanjem imunološkog sistema, AHCC omogućava efikasniju borbu i protiv kan­cera. Rezultati, posle tretmana sto hiljada pacijenata od različitih vrsta raka, po­ka­zali su da je AHCC bio od koristi u 60% slučajeva. Ovaj suplement ublažava prateće efe­kte hemoterapije, uklju­čujući vrtoglavicu, opadanje kose, hroničan umor, gubitak apetita, promene vrednosti u krvi i regenerisanje koštane srži.

I u stručnom mišljenju Farmaceutskog fakulteta u Beogradu o proizvodu AHCC, proizvođača „Amino Up Chemical”, navodi se da brojne studije potvrđuju imunosti­mu­latorno i antikancerogeno dejstvo ovog preparata.

Dobitnik je nagrade za najbolji nov proizvod na američkom tržištu. Ovu na­gradu dodeljuje „NutrAward” za najbolji novi proizvod na kome je sprovedeno naučno istraživanje i koji je dokazan u kliničkoj praksi.

Originalan japanski AHCC možete nabaviti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje u Beogradu, Maksima Gorkog 25, Brankova 16, Zaplanjska 32, naručiti mejlom: info@magicnobilje.com, telefonom: 011 /2420-955 ili preko internet prodavnice.

Povezano

KAKO RADI AHCC (VIDEO) KAKO RADI AHCC (VIDEO)

Kao modifikator biološkog odgovora organizma AHCC pokreće prirodni imuni odgovor, pomažući u borbi protiv svih pretnji zdravlju. Zadatak imunosistema je da zaštiti organizam od oštećenja i on svo vreme „ skenira „ organizam na prisustvo bakterija...

ahccNajistraživaniji specijalizovan dodatak za imunitet!

Nijedan dijetetski preparat na svetu nije dobio toliko nagrada i potvrda za svoju kliničku efikasnost kao AHCC...

 AHCC  BILJNA KAPSULA ORIGINALAN JAPANSKIORIGINALAN JAPANSKI AHCC

AHCC pojačava imunološki sistem, kako bi mogao da učini ono što mu je zadatak - da uništi tumorske ćelije!

Imunoterapija – nov pravac integrativne onkologijeImunoterapija – nov pravac integrativne onkologije

Jedan od najperspektivnijih pravaca integrativne onkologije je „nutritivna imunoterapija“ - upotreba hrane koja...

Prehlade, grip i ostale infekcije i AHCCAHCC I GRIP

Teško je pomisliti da postoji neko ko nije iskusio na ličnom primeru neku vrstu infekcije, kao na primer, prehladu, grip, kao najčešće ili pak upalu pluća, urinarnu infekciju, gljivičnu infekciju...

AHCC u terapiji HPV virusne infekcijeAHCC U TERAPIJI HPV VIRUSNE INFEKCIJE

Prema saznanjima kojima danas raspolažemo, a koja su rezultat mnogobrojnih ispitivanja, možemo slobodno reći da je maligna bolest, ili karcinom grlića materice, kao i celog donjeg genitalnog trakta žene, infektivne prirode...

Design by draganmarkovic.net