SNEŽANA VANKA: VRATILA MI SE SNAGA POSLE KOVIDA 19, CRVENILO NA LICU, ZBOG ZAČEPLJENJA LOJNIH ŽLEZDA, POVLAČI SE

datum 09.06.2021 14:44 Autor: Magično bilje

Od kada koristi AHCC, Snežana Vanka iz Beograda rešila je jedan akutan i jedan hroničan problem za koji ni dermatolozi nisu imali rešenje

Snežana Vanka iz Beograda uspela je da jednim preparatom reši dva zdravstvena problema. Naime, oporavak od kovida 19 nije joj išao glatko, a od začepljenih lojnih žlezda na licu patila je već dugo.
- Kada sam se, dok sam još bila na bolovanju, požalila kolegi da se veoma teško opo­ravljam od posledica virusa, predložio mi je AHCC, koji je njemu pomogao. Ne znajući da planiram da uzmem taj japanski preparat, moj otac se, tih dana, pojavio na vratima baš sa bočicom AHCC-a. Bila sam presrećna - priča naša sa­govornica.
S obzirom da se Snežani bližio završetak bolovanja i povratak na posao, bila je veoma zabrinuta da li će moći da povrati snagu i energiju.
- Nedeljama nisam mogla da ustanem iz kreveta. Bilo mi je neshvatljivo jer sam uvek u pokretu. Ništa mi nije poma­galo - ni brojni vitamini ni suplementi koje sam pila, dok nisam počela da uzimam AHCC. Dobila sam ogroman nalet energije i zaboravila sam da sam ikada imala virus. Slič­no iskustvo imao je i moj sup­rug, kao i moji roditelji koji su se zarazili posle mene. Svi­ma je AHCC pomogao da brže i bezbolnije prođu kroz taj neprijatan period - ističe gospođa Vanka.
Međutim, ono što je Sne­žanu još više iznenadilo bio je uticaj ovog japanskog pre­parata na stanje njene kože lica.
- Već godinama imam izraženo crvenilo na koži lica. Obišla sam sve renomirane dermatologe u gradu i svi su se složili da je u pitanju začep­ljenje lojnih žlezda, ali niko nije znao kako da mi pomogne. Mazala sam razne kreme, pila antibiotike, ali te sitne bubuljice, tzv. gnojnice, nisu nikada nestale. Više od dve godine nisam se našminkala - konstatuje Snežana i zaključuje:
- Od kada pijem AHCC, crvenilo se povlači i to su svi primetili. Svakim danom uočavam promenu nabolje i osećam se divno.

Tagovi: , ,

Povezano

AHCC: Ekstrakt pečuraka koji može ojačati imuni sistem AHCC: Ekstrakt pečuraka koji može ojačati imuni sistem

Aktivno jedinjenje povezano sa heksozom (AHCC) je ekstrakt proizveden u Japanu od šitake pečuraka, prema istraživanjima može ojačati imuni sistem.

Dobro došli u naše renovirane Biljne centre u srcu Beograda! Donosimo vam još bolju ponuduDobro došli u naše renovirane Biljne centre u srcu Beograda! Donosimo vam još bolju ponudu

Posetite naše Biljne centre u srcu grada i pronađite nešto za sebe i svoju porodicu iz naše bogate ponude preparata na bazi bilja. Specijalno za vas donosimo originalne suplemente iz celog sveta.

Uprkos teškoj bolesti Ljiljana Krstić i dalje je vitalna i puna energije i snage UZ AHCC PRITISAK I ŠEĆER SE NORMALIZOVALI

Uprkos teškoj bolesti Ljiljana Krstić i dalje je vitalna i puna energije i snage 

 

 Sanja Nikolić iz Beograda, posle preležanog težeg oblika kovida, potpuno se vratila u formuAHCC JE KAO KEROZIN KOJI TI DAJE ZAMAH KRILA

 Sanja Nikolić iz Beograda, posle preležanog težeg oblika kovida, potpuno se vratila u formu

 

Ana Rakić iz Sremske MitroviceUPRKOS JAKIM CITOSTATICIMA, BEZ NUSPOJAVA UZ AHCC

Ana Rakić iz Sremske Mitrovice, posle dvanaest godina od operacije raka grlića materice, ponovo se suočila sa teškom dijagnozom – metastazama na jajniku, jajovodu i materici

 

Željka Kokir I PORED HEMOTERAPIJA, KOSA MI NIJE OPALA, KRVNA SLIKA ODLIČNA

Da nema rez na stomaku od kuka do kuka, Željka Kokir priznaje da bi već zaboravila da je bolovala od raka pankreasa

 

Design by draganmarkovic.net