AHCC ME ZAŠTITIO OD VIRUSA

datum 12.05.2021 10:25

Ikonija Puača je zbog oslabljenog imuniteta koristila čuveni japanski preparat i kada su se svi oko nje razboleli, jedino je ona ostala zdrava


Kao i većina građana Srbije i sveta, tako je i Ikonija Puača sa svojom porodicom tokom cele prošle godine tražila rešenje da se zaštiti od aktuelnog virusa. U početku je, kako kaže, pila kompleks vitamina C i D, magnezijuma i cinka.
- Pošto mi je imuni sistem slabiji zbog tegoba sa tiroidom i krvnim pritiskom, strogo sam vodila računa da se ne zarazim. Ipak, panika me je uhvatila kada je došao treći talas virusa u novembru. Svi zaposleni i članovi menadžmenta dobili su koronavirus, sem jednog kolege koji je, bez obzira što se kretao u zaraženoj sredini, sve vreme bio negativan, bez ikakvnih simptoma. Pitala sam ga u čemu je tajna - priča naša sagovornica.

Kolega je gospođi Puača otkrio da su mu Kinezi, klijenti njihove firme, još u martu, čim je počela epidemija, sugerisali da pije japanski preparat AHCC.
- Bio je prezadovoljan efektima i uputio me je na Magično bilje gde jedino može da se kupi taj preparat. Bilo mi je veoma interesantno što Kinezi preporučuju japanski proizvod, to mi je ulilo dodatno poverenje - objašnjava Ikonija.

Od kraja novembra do danas gospođa Puača bez pauze pije AHCC, kao i ostali članovi njene porodice.
- Sačuvali smo se, virus nas nije zakačio. Štitasta žlezda i pritisak su mi pod kontrolom. U međuvremenu smo se vakcinisali i sada smo potpuno bezbedni - zaključuje Ikonija Puača.

Kako nam potvrđuje japanski proizvođač, dugo se istražuje efikasnost AHCC u borbi sa različitim vrstama bakterijskih i virusnih zaraznih bolesti, poput virusa Zapadnog Nila, virusa gripa, hepatitisa i humanog papiloma virusa (HPV).
U tim istraživanjima dokazano je da se NK ćelije (prirodne ubice), NKT ćelije (prirodne ubice T ćelija) i T ćelije, moduliraju i aktiviraju sa unosom AHCC, koji postiže efikasnost aktiviranjem urođenog imuniteta koji je odgovoran za početnu odbranu imunog sistema. Takvi imunomodulatorni efekti AHCC proučavaju se i kod drugih vrsta bolesti.

Stoga, iako njegova efikasnost nije posebno procenjena na koronavirus, s pravom se smatra da je AHCC efikasan u prevenciji i uklanjanju različitih infektivnih patogena, uključujući koronavirus, modulacijom i optimizacijom imunoloških funkcija domaćina.

Originalan japanski AHCC možete kupiti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje, naručiti telefonom: 011/2420-955, mejlom: info@magicnobilje.com, ili preko internet prodavnice.

Tagovi: ,

Povezano

KAKO RADI AHCC (VIDEO) KAKO RADI AHCC (VIDEO)

Kao modifikator biološkog odgovora organizma AHCC pokreće prirodni imuni odgovor, pomažući u borbi protiv svih pretnji zdravlju. Zadatak imunosistema je da zaštiti organizam od oštećenja i on svo vreme „ skenira „ organizam na prisustvo bakterija...

ahccNajistraživaniji specijalizovan dodatak za imunitet!

Nijedan dijetetski preparat na svetu nije dobio toliko nagrada i potvrda za svoju kliničku efikasnost kao AHCC...

 AHCC  BILJNA KAPSULA ORIGINALAN JAPANSKIORIGINALAN JAPANSKI AHCC

AHCC pojačava imunološki sistem, kako bi mogao da učini ono što mu je zadatak - da uništi tumorske ćelije!

Imunoterapija – nov pravac integrativne onkologijeImunoterapija – nov pravac integrativne onkologije

Jedan od najperspektivnijih pravaca integrativne onkologije je „nutritivna imunoterapija“ - upotreba hrane koja...

Prehlade, grip i ostale infekcije i AHCCAHCC I GRIP

Teško je pomisliti da postoji neko ko nije iskusio na ličnom primeru neku vrstu infekcije, kao na primer, prehladu, grip, kao najčešće ili pak upalu pluća, urinarnu infekciju, gljivičnu infekciju...

AHCC u terapiji HPV virusne infekcijeAHCC U TERAPIJI HPV VIRUSNE INFEKCIJE

Prema saznanjima kojima danas raspolažemo, a koja su rezultat mnogobrojnih ispitivanja, možemo slobodno reći da je maligna bolest, ili karcinom grlića materice, kao i celog donjeg genitalnog trakta žene, infektivne prirode...

Tagovi

Design by draganmarkovic.net