AHCC ME ZAŠTITIO OD VIRUSA

datum 12.05.2021 10:25

Ikonija Puača je zbog oslabljenog imuniteta koristila čuveni japanski preparat i kada su se svi oko nje razboleli, jedino je ona ostala zdrava


Kao i većina građana Srbije i sveta, tako je i Ikonija Puača sa svojom porodicom tokom cele prošle godine tražila rešenje da se zaštiti od aktuelnog virusa. U početku je, kako kaže, pila kompleks vitamina C i D, magnezijuma i cinka.
- Pošto mi je imuni sistem slabiji zbog tegoba sa tiroidom i krvnim pritiskom, strogo sam vodila računa da se ne zarazim. Ipak, panika me je uhvatila kada je došao treći talas virusa u novembru. Svi zaposleni i članovi menadžmenta dobili su koronavirus, sem jednog kolege koji je, bez obzira što se kretao u zaraženoj sredini, sve vreme bio negativan, bez ikakvnih simptoma. Pitala sam ga u čemu je tajna - priča naša sagovornica.

Kolega je gospođi Puača otkrio da su mu Kinezi, klijenti njihove firme, još u martu, čim je počela epidemija, sugerisali da pije japanski preparat AHCC.
- Bio je prezadovoljan efektima i uputio me je na Magično bilje gde jedino može da se kupi taj preparat. Bilo mi je veoma interesantno što Kinezi preporučuju japanski proizvod, to mi je ulilo dodatno poverenje - objašnjava Ikonija.

Od kraja novembra do danas gospođa Puača bez pauze pije AHCC, kao i ostali članovi njene porodice.
- Sačuvali smo se, virus nas nije zakačio. Štitasta žlezda i pritisak su mi pod kontrolom. U međuvremenu smo se vakcinisali i sada smo potpuno bezbedni - zaključuje Ikonija Puača.

Kako nam potvrđuje japanski proizvođač, dugo se istražuje efikasnost AHCC u borbi sa različitim vrstama bakterijskih i virusnih zaraznih bolesti, poput virusa Zapadnog Nila, virusa gripa, hepatitisa i humanog papiloma virusa (HPV).
U tim istraživanjima dokazano je da se NK ćelije (prirodne ubice), NKT ćelije (prirodne ubice T ćelija) i T ćelije, moduliraju i aktiviraju sa unosom AHCC, koji postiže efikasnost aktiviranjem urođenog imuniteta koji je odgovoran za početnu odbranu imunog sistema. Takvi imunomodulatorni efekti AHCC proučavaju se i kod drugih vrsta bolesti.

Stoga, iako njegova efikasnost nije posebno procenjena na koronavirus, s pravom se smatra da je AHCC efikasan u prevenciji i uklanjanju različitih infektivnih patogena, uključujući koronavirus, modulacijom i optimizacijom imunoloških funkcija domaćina.

Originalan japanski AHCC možete kupiti u prodavnicama biljnog centra Magično bilje, naručiti telefonom: 011/2420-955, mejlom: info@magicnobilje.com, ili preko internet prodavnice.

Tagovi: ,

Povezano

KAKO RADI AHCC (VIDEO) KAKO RADI AHCC (VIDEO)

Kao modifikator biološkog odgovora organizma AHCC pokreće prirodni imuni odgovor, pomažući u borbi protiv svih pretnji zdravlju. Zadatak imunosistema je da zaštiti organizam od oštećenja i on svo vreme „ skenira „ organizam na prisustvo bakterija...

ahccNajistraživaniji specijalizovan dodatak za imunitet!

Nijedan dijetetski preparat na svetu nije dobio toliko nagrada i potvrda za svoju kliničku efikasnost kao AHCC...

ORIGINALAN JAPANSKI PREPARAT AHCCORIGINALAN JAPANSKI AHCC

AHCC pojačava imunološki sistem, kako bi mogao da učini ono što mu je zadatak - da uništi tumorske ćelije!

Dobro došli u naše renovirane Biljne centre u srcu Beograda! Donosimo vam još bolju ponuduDobro došli u naše renovirane Biljne centre u srcu Beograda! Donosimo vam još bolju ponudu

Posetite naše Biljne centre u srcu grada i pronađite nešto za sebe i svoju porodicu iz naše bogate ponude preparata na bazi bilja. Specijalno za vas donosimo originalne suplemente iz celog sveta.

AHCC: Ekstrakt pečuraka koji može ojačati imuni sistem AHCC: Ekstrakt pečuraka koji može ojačati imuni sistem

Aktivno jedinjenje povezano sa heksozom (AHCC) je ekstrakt proizveden u Japanu od šitake pečuraka, prema istraživanjima može ojačati imuni sistem.

Imunoterapija – nov pravac integrativne onkologijeImunoterapija – nov pravac integrativne onkologije

Jedan od najperspektivnijih pravaca integrativne onkologije je „nutritivna imunoterapija“ - upotreba hrane koja...

Design by draganmarkovic.net