ISKUSTVO KORISNIKA: UZ AHCC DVE GODINE BEZ BRONHITISA

datum 26.01.2022 08:49

Majka Dragane Radonjić, kao dugogodišnji pušač, često je bolovala od teških infekcija respiratornog trakta. Imala je napade teškog kašlja, a ten joj je bio siv

Već godinama majka Dragane Ra­donjić (75) boluje od čestih bron­hitisa. Kao strastven dugo­go­dišnji pušač, imala je sivo lice sa dugim i na­pornim napadima kašlja. Kako kaže nje­na ćerka, ništa nije moglo da pomogne da joj se stanje smiri.

- Od moje koleginice, čiji je otac imao kancer pluća, čula sam za AHCC. Od­mah sam ga nabavila a već posle petnaest dana, majka se osećala bolje. Vrlo brzo kašalj joj se smirio, a lice je počelo da poprima svežu boju. Posle mesec-dva, vra­tila joj se snaga i životna energija a ka­šalj se svodio na incident. Danas, kada biste je videli, nikada ne biste pomislili u kakvom je stanju bila, koliko se gušila od kašlja i kako je izgledala - ističe naša sagovornica.

Zbog pozitivnog majčinog iskustva, od novembra prošle godine svi u porodici Dragane Radonjić piju AHCC kao zaš­titu od korone.

- S obzirom da sam pristalica pre­ven­tive, odlučila sam da ojačam imunitet i se­bi i članovima porodice i da znate da sam uspela - konstatuje Dragana i zak­lju­čuje:

- Nismo se zarazili koronom do dan-danas.

Kako deluje AHCC, vodeći do­da­tak japanske kompanje „Amino Up”?

Pokrenut je1987. godine, nakon is­pitivanja više različitih vrsta gljiva i opsežno testiran za proizvodnju.

Napravljen iz ćelija micelijuma gljiva šitake, sastoji se uglavnom od mešavine polisaharida koji stimulišu određene receptore ćelija smeštenih u crevima, koji, opet, prepoznaju strane patogene, poput virusa i bakterija. U stanju je da poboljša netipične imunološke funkcije u našem telu, u slučaju niza faktora rizika.

„Amino Up” je započeo saradnju sa medicinskim ogrankom Univerziteta u Teksasu, kako bi procenio da li bi AHCC mogao da pomogne u globalnim na­po­rima u borbi protiv virusa SARS-CoV-2, kroz podršku imunom sistemu.

AHCC je poznat kao jedno od naj­bo­ljih sredstava za poboljšanje imuniteta u sve­tu. Stručnjaci ističu da su infekcije i upala pluća direktno povezane sa imu­nite­tom.

Povezano

ISKUSTVA KORISNIKA AHCC-aISKUSTVA KORISNIKA AHCC-a (VIDEO)

Više nema potrebe da originalni japanski AHCC, i proizveden i upakovan u Japanu, tražite na udaljenim adresama.

 

Aleksandra PetrovicUZ AHCC KAO DA NISAM IMALA RAK GRLIĆA MATERICE

Beograđanka Aleksandra Petrović (45) suočila se sa najtežom dijagnozom koju je uspešno prebrodila

AHCC sitakeLIČNA PRIČA: UZ AHCC, ZRAČENJE SAM DOBRO PODNELA

Jelena Rakič, tridesetsedmogodišnja Beograđanka, suočila se sa dijagnozom tumora grlića materice, ali oporavak teče bolje nego što se nadala

Ananda StefanovskiLIČNA PRIČA: UPRKOS KANCERU, UZ AHCC POKRETNIJA SAM I IMAM VIŠE SNAGE

Ananda Stefanovski iz Beograda nije klasičan pacijent – optimistična je, aktivna i ne dozvoljava sebi nijedan dan da psihički „padne“.

Tatjana Škarić iz Beograda,RANICU NA GRLIĆU MATERICE KAO DA NISAM IMALA

Tatjana Škarić iz Beograda, uz AHCC uspela je da reši ozbiljan ginekološki problem i ojača imunitet. Ni posle pet godina, bolest se nije vratila

 

Snežana Grujić Komarčić iz Beograda AHCC ISKUSTVO: NAKON OPERACIJE RAKA DOJKE RODILA SAM ZDRAVU BEBU

Snežana Grujić Komarčić iz Beograda tvrdi da joj je AHCC pomogao u veoma stresnom životnom periodu da dobije neverovatan nalet energije i poboljša krvnu sliku

Design by draganmarkovic.net