DOBRO ISKUSTVO: JAKA ZRAČENJA BEZ PROBLEMA

datum 04.01.2022 12:21

Ištvan Majoroš vodi bitku sa kancerom prostate, a uz sebe ima jakog saveznika

Pre pet godina Ištvanu Majorošu dijagno­sti­kovan je rak prostate. Pošto-poto je hteo da izbegne operaciju i pročitao je silnu litera­turu ne bi li pronašao lek za svoju boljku.

- Bio sam potpuno posvećen istraživanju suplemenata i na nekim predavanjima u Mađarskoj saznao sam da su suplementi od gljiva odlični kod kancera. Neke od njih sam pio, ali ipak sam posle godinu i po dana morao da idem na zračenje. Primio sam dvadeset i osam jakih doza ali sam uz terapiju, po prvi put, pio AHCC i osećao sam se odlično. Nijednom nisam morao da je prekinem zbog loših rezultata i nedostatka snage - govori naš sagovornik.

Posle izvesnog vremena, kada mu se stanje stabilizovalo, Ištvan Majoroš prestao je da pije japanski suplement, ali se pokajao.

- Imunitet mi je oslabio, tumor-markeri su se po­ve­ćali i opet idem na zračenje. Setio sam se koliko mi je AHCC pomogao i vratio sam mu se. Sad se do­bro osećam. Čak sam upalu pluća, izazvanu ko­ro­na­virusom, preležao kod kuće i nisam morao da idem u bolnicu - konstatuje gospodin Majoroš i dodaje:

- Parametri idu nabolje i nadam se potpunom ozdravljenju. Japanski preparat neću, kao ranije, prestati da pijem. Pokazao se kao pravo rešenje.

AHCC, kao najjači poznat stimulator imuniteta, če­sto se koristi uz konvencionalnu terapiju kancera.

Onkološki pacijenti uz pomoć preparata AHCC smanjuju nuspojave hemoterapije, kao što su nedostatak apetita, umor, gubitak kose. Pojedinci ne mogu da završe ciklus hemoterapije zbog teških propratnih pojava. Zato ovaj japanski preparat pomaže da se hemoterapija dovede do kraja i da se olakša borba sa teškom bolešću.

Doktori su ustanovili da pacijenti koji su uzimali AHCC nisu izgubili kosu. Klinička ispitivanja u Južnoj Koreji i Japanu ukazuju da ovaj suplement u velikoj meri otklanja mučninu i povraćanje kod pa­cijenata obolelih od kancera. Isto tako, hemo­te­ra­pija može da blokira funkciju koštane srži, što je opasno po život, jer ključni borci imunog sistema, bela krvna zrnca, potiču iz koštane srži. AHCC povećava broj belih krvnih zrnaca za oko 30%.

Tokom ciklusa hemoterapije, obično se pre­po­ru­čuju veće doze, ali posle hemoterapije, pre­poručuju se manje. AHCC nema uticaja na samu hemoterapiju, ali se dobro kombinuje sa njom.

U Seulskoj studiji, dvanaest pacijenata obolelih od kancera uzimalo je, pored konvencionalne terapije, i AHCC - tri do šest grama dnevno tri meseca a praćeni su tri, šest i devet meseci nakon toga. Zaključak studije je sledeći: Nije bilo promena u broju leukocita, hemoglobina i ostalih ćelija krvnih loza čak i nakon intenzivne radio i hemioterapije. Postojao je blag porast nivoa limfocita, što je dobar znak u terapiji kancera. Procenat NK ćelija (važnih za eliminaciju tumora) je povećan i do 21% posle tri meseca.

AHCC je, dakle, bezbedan i efikasan za pacijente obolele od kancera i može biti od pomoći u prevenciji depresije krvnih loza krvne slike u toku i nakon hemio i radioterapije.

Tagovi: ,

Povezano

Uprkos teškoj bolesti Ljiljana Krstić i dalje je vitalna i puna energije i snage UZ AHCC PRITISAK I ŠEĆER SE NORMALIZOVALI

Uprkos teškoj bolesti Ljiljana Krstić i dalje je vitalna i puna energije i snage 

 

 Sanja Nikolić iz Beograda, posle preležanog težeg oblika kovida, potpuno se vratila u formuAHCC JE KAO KEROZIN KOJI TI DAJE ZAMAH KRILA

 Sanja Nikolić iz Beograda, posle preležanog težeg oblika kovida, potpuno se vratila u formu

 

Ana Rakić iz Sremske MitroviceUPRKOS JAKIM CITOSTATICIMA, BEZ NUSPOJAVA UZ AHCC

Ana Rakić iz Sremske Mitrovice, posle dvanaest godina od operacije raka grlića materice, ponovo se suočila sa teškom dijagnozom – metastazama na jajniku, jajovodu i materici

 

Željka Kokir I PORED HEMOTERAPIJA, KOSA MI NIJE OPALA, KRVNA SLIKA ODLIČNA

Da nema rez na stomaku od kuka do kuka, Željka Kokir priznaje da bi već zaboravila da je bolovala od raka pankreasa

 

Operacija tumora na desnom plućnom krilu nije uspela, Slobodan Nedeljković nije gubio nadu i danas se oseća odličnoTUMOR MI SE NE ŠIRI. UZ HEMOTERAPIJU I ZRAČENJE, ODMAH SAM POČEO DA KORISTIM AHCC I DR NANBA MAITAKE EXTRACT

Operacija tumora na desnom plućnom krilu nije uspela, Slobodan Nedeljković nije gubio nadu i danas se oseća odlično

 

Dragan Kukrić, penzioner iz Beograda ISKUSTVO PENZIONERA DRAGANA KUKRIĆA: RAK GRLA SADA JE PROŠLOST. REZULTATI SU MI PERFEKTNI

Dragan Kukrić, penzioner iz Beograda, po preporuci lekara počeo je, zajedno sa medicinskim terapijama, da pije čuveni japanski preparat

 

Design by draganmarkovic.net